Maecenas sollicitudin

California, United States.

Fusce et diam ornare:

abc@example.com

Sed ut sem

Nec-Vel: 9.30am To 7.00pm

Hvad er Bodysugaring?

Pandhys sukkerpasta er et mildt, effektivt og skånsomt hårfjerningsprodukt, 100% naturlig og en ren blanding af sukker og vand. Derfor er den også velegnet til følsomme områder, som ansigt og intimområdet.

Pandhys sukkerpasta er allergivenlig; Uden unødvendige kemikalier, parabener, dufte, enzymer, citrus eller farvetilsætningsstoffer. Faktisk er sukkerpastaen så naturlig, at det kan spises!

Pandhys bodysugaring er effektiv mod indgroet hår, da sukkerpastaen påføres mod hårets groretning, og fjernes i hårets groretning (i modsætning til almindelige voksbehandlinger). Derved mindskes risikoen for knækkede og indgroede hår.

Sukkerpastaen fjerner ikke bare hår, den laver samtidigt en let peeling på overfladen af huden, så de døde hudceller skaller blidt af, hvilket resulterer i silkeagtig, glat hud i lang tid.

Hvor lange skal hårene være?

Hårfjerning med sukker kræver kun en hårlængde på 2-4 mm.

Hvor lang tid holder det?

Håret skal gerne fjernes i gro-fasen, men da håret har flere vækstfaser betyder det, at ikke alle hår er i gro-fasen samtidig. Derfor kan der efter 1. behandling stadig komme lidt hår frem i de første uger, da det ikke er alle hår der er langt nok fremme til at fjernes første gang. Men allerede efter et par behandlinger med 3-4 ugers mellemrum vil resultatet være holdbart i 3-6 uger alt afhængig af hvor på kroppen hårene fjernes.