Maecenas sollicitudin

California, United States.

Fusce et diam ornare:

abc@example.com

Sed ut sem

Nec-Vel: 9.30am To 7.00pm

Intim hårfjerning for kvinder

Der lægges stor vægt på tryghed under denne behandling. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan behandlingen foregår og andre relevante informationer. 

Ved behandlings start bliver du vist ind til briksen, hvor du kan aftage dit tøj. Der ligger et håndklæde og en intimserviet, så du kan “friske dig op” og dække dig til med håndklædet indtil behandlingen starter.

Har du menstruation, kan du sagtens få lavet intimhårfjerning, hvis bare du bruger tampon eller menstruationskop.

Behandlingstiden er ca. 15-30 min. alt efter hårvækst. Første gang du får lavet en brazil er der afsat 15 min. ekstra, så der er god tid, for at sikre at du får en god og tryg oplevelse med denne behandling.

Hvad er forskellen på bikinilinje, tanga og brazil?

Bikinilinje: Håret fjernes i trussekanten. Du kan beholde dine trusser på under denne behandling.

Tanga: Håret fjernes som bikini + 2 cm længere ind og foroven af trussekanten. Du kan beholde dine trusser på under denne behandling.

Brazil: Alt hår fjernes, både foran, på læber og bagtil (eller efter kundens ønske).

Før første behandling:

Håret skal være trimmet ned til ca. 1 cm og mindst 0,6 cm for at opnå det bedste resultat. Det passer med ca.14 dage efter sidste barbering.

Hvor ofte skal håret fjernes?

De fleste kunder får lavet intimhårfjerning hver 4. uge.

De første 1-2 uger efter en brazil vil der være minimum af hårvækst. Ugerne efter bliver hårene lidt mere fremtrædende. Ved gentagne behandlinger, bliver hårene lysere, blødere og færre.

Efter behandlingen:

For at mindste risikoen for knopper anbefales det, at du tager et par bomuldstrusser med til brug efter behandlingen. Da der er åbent ned til hårsækkene efter behandlingen, anbefales det også at undlade sport, sauna, dampbade, sex og lignende den første dag efter behandlingen.