Maecenas sollicitudin

California, United States.

Fusce et diam ornare:

abc@example.com

Sed ut sem

Nec-Vel: 9.30am To 7.00pm

LIGHT ELEGANCE BASIS GEL

Drømmer du om at blive professionel negletekniker og ønsker du at kunne lave smukke holdbare negle? Med Light Elegance basic gel uddannelsen får du den grundlæggende viden og færdigheder i at lave negle. Herefter kan du videreuddanne dig efter eget ønske, eksempelvis i babyboomer design eller håndmalet nailart. 

PRODUKTERNE

Light Elegance geléer er hypoallergene, fås i mange konsistenser og tilbyder herudover et kæmpe sortiment af professionelle negleprodukter, der gør, at det er muligt at tilpasse neglene til enhver smag.
Der er f.eks. helt tyndtflydende geléer, der sikrer en hurtig opbygning, fiber-geléer for ekstra styrke og builder gels, der ikke løber nogen vegne.
Det bedste er, at produkterne binder særdeles godt, hvilket gør, at kunderne vil nyde de negle du laver uge efter uge!
Light Elegance er specielt kendt for deres smukke ‘Glitter Gel’, der ikke har bundfald og giver den flotteste glitrende dybde i neglene. 

UDDANNELSENS OPBYGNING

Online Teori: 

Inden kursusdag 1, skal du gennemgøre og bestå en række online moduler i ICG App’en. Når du er tilmeldt og har betalt kurset, får du adgang til App’en.

Dag 1: 

På første dagen lærer du om: Forberedelse af neglene, påsætning af skabeloner, teknikker til støbning og tilfilning af gelénegle, naturlig geléforlængelse og afsluttende teknikker. Dagen afsluttes med billedetagning til dit portfolio. 

Dag 2: 

På anden kursusdagen lærer du om: Opfyldning, aftagning samt påføring af farve- og glittergelé. Dagen afsluttes med billedetagning til dit portfolio.

Eksamen: 

2 timers eksamen efter at du har lavet mindst 25 sæt negle, og senest 18 måneder efter kursusstart. Eksamensdagen aftales med mig, når du er klar til dette. Bestået eksamen afsluttet med diplom.

PRAKTISK INFO

Ved tilmelding af dette kursus vil jeg kontakte dig for mere praktisk info, afregning og herefter sørge for oprettelse af adgang til ICG-appen.

DIG: Du skal have dine hænder fri for produkt, da I kommer til at arbejde på dig selv, men også hinanden.
MEDBRING: 2 håndklæder og en opladet telefon for at vise, at du har bestået den teoretiske del af uddannelsen i appen.
MAD: På dagene vil der være kaffe, vand, sodavand og lette snacks. Ønsker du en madpakke, er du velkommen til at medbringe det.

PRIS & VARIGHED

Pris: 7.500 kr inkl. moms (kurset er inklusiv en startpakke).
Varighed: 2 dages praktisk undervisning og herudover en 2-timers eksamen.

Der tilbydes 10% ved varekøb på undervisningsdagene.

EFTER KURSET

Efter og imellem kursus-dagene er det tid til at øve sig til eksamen. Du finder vejledning og opbakning i vores Light Elegance Pro Team gruppe.
Når du har været på basis kurset har du mulighed for at videreuddanne dig med andre kurser hos Pure Beauty Academy. Hvis du på forhånd ved, at du ønsker flere kurser, vil jeg anbefale dig at tage den udvidet uddannelse.

KURSUS STEDET

Pure Beauty
Mjels Brovej 23, Ellidshøj
9230 Svenstrup J

HOLDOPSTART

Der er typisk holdsopstart en gang om måneden, og basis kurserne ligger ofte om mandagen. Finder du ikke et specifikt kursus eller en dato hvor du kan, så kontakt mig gerne, så finder vi noget der passer til dine ønsker.

Send mig en e-mail på info@pure-beauty.dk for tilmelding.