Maecenas sollicitudin

California, United States.

Fusce et diam ornare:

abc@example.com

Sed ut sem

Nec-Vel: 9.30am To 7.00pm

Cucumber Mist

kr. 280,00 inkl. moms

Fugtgivende gradual tan mist – til både krop og ansigt!

3 på lager

Varenummer (SKU): PUREBEAUTY-0021 Kategorier: ,

Beskrivelse

Minetan Cucumber Face & Body Mist er en gradual tan mist til ansigt og krop. Agurkekstrakten giver en frisk oplevelse og som derudover virker den opstrammene på huden. Du kan bruge Cucumber Mist hver dag eller efter behov og lyst!

Er det første gang du anvender Cucumber Mist, anbefales det at starte med 3-4 pust om dagen. På den måde vil du hurtigt erfare hvor lidt eller hvor meget der skal til for at opnå det resultat, som passer bedst til din hudtone. Hold ca 20 cm afstand til ansigtet, når du sprayer – og spray i hurtige pust for at fordele jævnt i hele ansigtet. Cucumber Mist skal ikke vaskes af, da det er en gradual tan (modsat en selvbruner med markør farve i). Et par timer efter påførding begynder farven langsomt at komme til syne, og den udvikler sig yderligere i ca. 6 timer. Rosemist farver kun på huden og ikke på tøjet.

 

Cucumber Mist indeholder arganoilie, rosenvand, macadamiaolie og kokosolie, jojobaolie, hybenkerneolie, vindruekerneolie, avokadoolie samt både kokosvand og kokosolie. Alle ingredienser er plejende og nærende. Cucumber Mist indeholder agurkeekstrakt, som er både forfriskende og astringerende. C & E bidrager som antioxidanter.

Camilla