Maecenas sollicitudin

California, United States.

Fusce et diam ornare:

abc@example.com

Sed ut sem

Nec-Vel: 9.30am To 7.00pm

TOLURE HairPlus (max effekt)

kr. 699,00 inkl. moms

Vippe- og brynserum – giver de vildeste resultater!

3 på lager

Varenummer (SKU): PUREBEAUTY-0034 Kategori:

Beskrivelse

Tolure Hairplus er den bedste vippeserum, som giver vilde resultater gang på gang!

Tolure Hairplus hjælper dine vipper med at opnå deres optimale længde, tæthed og fylde. Det er et produkt der virker på alle, uanset om man har korte, lange, fyldige eller ikke fyldige vipper!

Tolure Hairplus kan også benyttes til dine øjenbryn, så du ikke behøver at investere i to forskellige produkter. Serummet har især en god effekt på huller og bare pletter, hvor der ønskes yderligere hårvækst.

Tolure Hairplus trænger ind i hårsækkene og fremmer deres naturlige vækstpotentiale. Med sine bio-peptider forebygges hårtab og fremmer væksten af bryn og vipper. Hairplus indeholder A, C og E vitamin, som beskytter din hud og giver den de næringsstoffer, som den har brug for.
Der er tilsat ginseng ekstrakt, som maksimerer hårets naturlige vækstpotentiale. Det beroligende, lindrende og fugtgivende panthenol samt blomster- og frugt ekstrakter gør dine vipper og bryn glatte og smidige, mens eventuel irriteret hud beroliges.
Tolure Hairplus er dermatologisk testet og 100% animal cruelty free!

 

Hvornår kan jeg se resultater?

Ved daglig anvendelse, opnår vipperne deres maksimale længde, tæthed og tykkelse og giver et naturligt, men intenst udseende. De første resultater vises efter blot 4 ugers daglig brug, mens det fulde resultat vises efter 8-10 uger.

 

Hvor længe holder en flaske?

Tolure Hairplus indeholder 3ml, hvilket er tilstrækkeligt til den daglige anvendelse gennem en periode på 3-4 måneder – dvs. meget længere end nødvendigt for at opnå den maksimale effekt!

 

Anvendelse:
1x dagligt, hver aften på et rent og afvasket ansigt. Påfør et tyndt lag serum på øvre, samt nedre vippekant. Hvis du benytter det til brynene, påføres den på de ønskede områder, hvor der ønskes yderligere hårvækst.
Du kan sagtens anvende Tolure Hairplus selvom du har vippe-extensions eller permanent make-up! 

 

NB: Da Hairplus er et meget aktivt produkt, kan rødme og svien om øjenomgivelserne opleves i starten. Denne rødme vil aftage når huden har vænnet sig til den ekstra aktivitet efter ca. 14 dage. Det er ikke farligt, men undgå direkte kontakt med øjet.

Såfremt du har særligt sensitive eller tørre øjne, kan du med fordel bruge den milde Tolure Hairplus X10 Lash.

Camilla