Maecenas sollicitudin

California, United States.

Fusce et diam ornare:

abc@example.com

Sed ut sem

Nec-Vel: 9.30am To 7.00pm

CND Shellac

CND Shellac er ideel til dig, der ønsker en holdbar lak på dine naturnegle, men samtidig ønsker en nem og hurtig aftagning af produktet. Shellac holder i 14+ dage, og du kan selv tage din shellac af derhjemme, på blot 10 min. Du kan selvfølgelig også få den aftaget professionelt i klinikken.

Shellac påføres i et tyndt lag på din naturnegl – ligesom en neglelak, bare med bedre holdbarhed. Shellac er den mest skånsomme neglebehandling, fordi der ikke files ovenpå naturneglen ved påføring eller aftagning.

Har du skrøbelige negle, kan den traditionelle gelpolish være en bedre løsning for dig. Gelpolish er en smule stærkere – så du opnår bedre holdbarhed, og samme tynde lakering, som ved Shellac. Når du kommer i klinikken tager vi sammen en beslutning om shellac eller gelpolish er den rigtige behandling for dig.

Har du brug for mere styrke kan du tilvælge en mini forstærkning til din behandling. Mini forstærkning er en fleksibel gelé, som lægges i et tyndt lag på naturneglen (modsat traditionel gelé, der skal opbygges med en mere tykkelse, for at kunne holde).

Priser

Du finder alle priser i bookingsystemet ved at klikke her.