Maecenas sollicitudin

California, United States.

Fusce et diam ornare:

abc@example.com

Sed ut sem

Nec-Vel: 9.30am To 7.00pm

CND Shellac

CND Shellac er ideel til dig, der ønsker en holdbar lak på dine naturnegle, men samtidig ønsker en nem og hurtig aftagning af produktet. Shellac holder i 14+ dage, og du kan selv tage din shellac af derhjemme, på blot 10 min. Du kan selvfølgelig også få den aftaget professionelt i klinikken.

Shellac påføres i et tyndt lag på din naturnegl – ligesom en neglelak, bare med bedre holdbarhed. Shellac er den mest skånsomme neglebehandling, fordi der ikke files ovenpå naturneglen ved påføring eller aftagning.

Har du skrøbelige negle, kan den traditionelle gelpolish være en bedre løsning for dig. Gelpolish er en smule stærkere – så du opnår bedre holdbarhed, og samme tynde lakering, som ved Shellac. Når du kommer i klinikken tager vi sammen en beslutning om shellac eller gelpolish er den rigtige behandling for dig.

CND Shellac kan også anvendes ovenpå gelénegle. Derved opnår du styrken og forlængelsen fra geléen og samtidig den flotte helfarve på dine negle. Se priser på gelénegle med en farve her.

Shellac på naturnegle

Shellac – Ensfarvet350,-
Shellac – Flere farver el. let design400,-
Shellac – Design450,-
Aftagning af Shellac ifm. ny behandling75,-
Aftagning af Shellac inkl. mini manicure200,-
Mini forstærkning100,-